پنجمین کنفرانس تجربه کاربر شیراز

برای آنها که به کیفیت زندگی اهمیت می‌دهند

همین حالا ثبت‌نام کن

درباره کنفرانس

کشورهای پیشگام سالهاست که با بکارگیری علم طراحی محصولات و خدماتی ساخته‌اند که آنها را به پیشروی جهان تبدیل کرده است. محصولاتی که به واسطه کاربرد فراوان‌شان به نوعی تعیین‌کنندهٔ سطحِ کیفیت زندگی ما هستند. «کنفرانس یواکس شیراز» هر ساله با رویکرد «ارتقای کیفیت زندگی» با حضور طراحان،‌ صاحبان کسب‌و‌کار، مدیران محصول و علاقه‌مندان به طراحی برگزار می‌شود.

حامیان

سخنرانان

با سخنرانان این رویداد آشنا شوید

مونا دژبان

مونا دژبان

مدیر و موسس واژه‌بان

حسین شرفی

حسین شرفی

طراح محصول داده ورزی سداد (بانک

غزاله مطیعا

غزاله مطیعا

طراح تجربه و محصول علی‌بابا

Hossein Raspberry

Hossein Raspberry

پژوهشگر تجربه کاربری در UX Stud

هومن هاتفی

هومن هاتفی

مدیر طراحی اسنپ

محمد شفیعیها

محمد شفیعیها

طراح محصول فیودو

محمد علی طلاقت

محمد علی طلاقت

مدیر توسعه IRPOWER.com

فاطمه بهفر

فاطمه بهفر

معمار و مدرس دانشگاه

پریسا صفری

پریسا صفری

مدیر طراحی محصول مایکت

مریم امیدی

مریم امیدی

طراح رابط کاربر AGI-engine

سپیده شاهی

سپیده شاهی

طراح تجربه کاربری موسسه غیر انتف

محمد سعید جواهریان

محمد سعید جواهریان

طراح راهکارهای توسعه کسب و کار د

Shirin Shams

Shirin Shams

مشاور طراحی تعاملی سداد

رامین چمنی

رامین چمنی

طراح BORKANO

کمیته‌ علمی

با کمیته علمی این رویداد آشنا شوید

بیژن آریانا

بیژن آریانا

دکترای طراحی صنعتی اس… دانشگاه فن آوری چالمرز

فاطمه کمالی

فاطمه کمالی

دکترای طراحی صنعتی و محصول محقق تجربه کاربر دانشگاه کویینزلند استرالیا

بهاره براتی

بهاره براتی

دکترای مهندسی طراحی صنعتی محقق تجربه مواد هوشمند و بیومتریال (زیست ماده) دانشگاه صنعتی دلفت

برنامه کنفرانس

13:00
افتتاحیه

13:30
پارالوگ

محمد علی طلاقت14:30

محمد علی طلاقت

سریع و دوست داشتنی!

در دنیای سریع امروز تأخیر در انجام درخواست کاربر، یک تجربۀ کلافه‌کننده را می‌سازد. کافی‌ست لحظاتی به واکنش خود در زمان برخود با یک وب‌سایت کند فکر کنیم. چقدر طول می‌کشد تا آن وب‌سایت را ترک کنیم؟ اگر کاربر نتواند در زمان مورد انتظار خود از وب‌سایت یا اپلیکیشن ما واکنشی دریافت کند، آن را ترک می‌کند و تمامی تلاش‌ها برای طراحی بصری و تجربه کاربر بیهوده می‌شود. این نقطه‌ای است که اهمیت مسائل زیرساختی و میزبانی محصول را پررنگ می‌کند. من در این ارائه دربارۀ راه‌های محک‌زنی زمان واکنش، پارامترهای تأثیرگذار بر زمان واکنش و تجاربی برای بهبود زمان واکنش صحبت می‌کنم تا محصولاتی سریعتر و کاربردپذیرتر تولید کنیم.

14:50
استراحت

هومن هاتفی15:00

هومن هاتفی

برای مدیر طراحی بودن، لازم نبود بهترین طراح تیمم باشم

طراحی برای من چیزی بیشتر از یک ابزار برای تبدیل شرایط موجود به شرایط مطلوب است! طراحی یک استراتژی‌ست که می‌توان برایش چشم‌انداز مشخص تعریف کرد. این استراتژی برای به بار نشستن به مدیریت نیاز دارد. باید دانست نتیجۀ نهایی چه پیامی دارد، این پیام به کجا یا چه کسی منتقل می‌شود و گیرندۀ پیام دربارۀ فرستنده و پیامش چه فکری می‌کند. اصلا از عقب‌تر بهش نگاه کنیم: چرا می‌خواهیم یک پیام ارسال کنیم؟ چه منابعی و چطور این پیام را تولید و ارسال خواهند کرد؟ بهترین زمان رساندن پیام چه زمانی‌ست؟ برای پیداکردن جواب این سؤال‌ها، لازم نبود بهترین طراح تیمم باشم ولی لازم بود تیمم را به خوبی بشناسم، برای توسعه‌اش تلاش کنم و مسیر و نتیجه را برای اعضایش تعریف کنم. من هستم تا آن‌ها تجربه طراحی کنند و من، تجربۀ طراحی کردن‌شان را دلچسب‌تر کنم. در این ارائه از روزها و چالش‌هایم می‌گویم. از اینکه چرا هر روز از تختم بیرون می‌آیم و پای کامپیوترم می‌نشینم. از این می‌گویم که بودن یا نبودن «مدیر طراحی» چه تأثیری روی طرح، طراح، کاربر و کسب‌و‌کار می‌گذارد و چرا تو می‌توانی مدیر طراحی بعدی این اکوسیستم باشی.

16:00
درحال برنامه ریزی

16:20
استراحت

محمد شفیعیها16:30

محمد شفیعیها

مازلو مردی برای همه‌ی فصول؟

همۀ ما کم‌وبیش دربارۀ بعضی مفاهیم یا نظریه‌های روانشناسی چیزهایی شنیده‌ایم یا درباره‌شان خوانده‌هایی داریم. در دنیای علوم، همه نظریات و مفاهیم فرصت این عمومی‌شدن و رسیدن به سطح جامعه را پیدا نمی‌کنند و فقط تعداد محدودی به‌عنوان علوم شاخص در ذهن ما می‌مانند. یکی از این نمونه‌های شاخص در روانشناسی، «هرم مازلو» است. توی این ارائه سعی میشه توضیح داده بشه که محدوده هرم مازلو چیه و به عنوان طراح یا توسعه دهنده محصولات دیجیتال با این پرسش مواجه بشیم که تا چه اندازه میتونیم تصمیماتمون رو به این هرم گره بزنیم؟ و در انتها یک ایده احتمالی در این باره با مخاطبان به اشتراک گذاشته خواهد شد.

16:50
پنل و شبکه‌سازی تخصصی (انتخابی)

17:50
پایان روز اول

کنفرانس به پایان رسیده است، منتظر شما در رویداد بعدی هستیم

حامیان راهبردی و رسانه‌ای

از سراسر دنیا

با برخی از شرکت‌کنندگان یواکس شیراز که از سراسر ایران و جهان به شیراز می‌آیند آشنا شوید.

World Map