کشورهای پیشگام سالهاست که با بکارگیری علم طراحی محصولات و خدماتی ساختهاند که آنها را به پیشروی جهان تبدیل کرده است. محصولاتی که به واسطه کاربرد فراوانشان به نوعی تعیینکنندهٔ سطحِ کیفیت زندگی ما هستند. «کنفرانس یواکس شیراز» هر ساله با رویکرد «ارتقای کیفیت زندگی» با حضور طراحان، صاحبان کسبوکار، مدیران محصول و علاقهمندان به طراحی برگزار میشود.
با سخنرانان این رویداد آشنا شوید
در دنیای سریع امروز تأخیر در انجام درخواست کاربر، یک تجربۀ کلافهکننده را میسازد. کافیست لحظاتی به واکنش خود در زمان برخود با یک وبسایت کند فکر کنیم. چقدر طول میکشد تا آن وبسایت را ترک کنیم؟ اگر کاربر نتواند در زمان مورد انتظار خود از وبسایت یا اپلیکیشن ما واکنشی دریافت کند، آن را ترک میکند و تمامی تلاشها برای طراحی بصری و تجربه کاربر بیهوده میشود. این نقطهای است که اهمیت مسائل زیرساختی و میزبانی محصول را پررنگ میکند. من در این ارائه دربارۀ راههای محکزنی زمان واکنش، پارامترهای تأثیرگذار بر زمان واکنش و تجاربی برای بهبود زمان واکنش صحبت میکنم تا محصولاتی سریعتر و کاربردپذیرتر تولید کنیم.
طراحی برای من چیزی بیشتر از یک ابزار برای تبدیل شرایط موجود به شرایط مطلوب است! طراحی یک استراتژیست که میتوان برایش چشمانداز مشخص تعریف کرد. این استراتژی برای به بار نشستن به مدیریت نیاز دارد. باید دانست نتیجۀ نهایی چه پیامی دارد، این پیام به کجا یا چه کسی منتقل میشود و گیرندۀ پیام دربارۀ فرستنده و پیامش چه فکری میکند. اصلا از عقبتر بهش نگاه کنیم: چرا میخواهیم یک پیام ارسال کنیم؟ چه منابعی و چطور این پیام را تولید و ارسال خواهند کرد؟ بهترین زمان رساندن پیام چه زمانیست؟ برای پیداکردن جواب این سؤالها، لازم نبود بهترین طراح تیمم باشم ولی لازم بود تیمم را به خوبی بشناسم، برای توسعهاش تلاش کنم و مسیر و نتیجه را برای اعضایش تعریف کنم. من هستم تا آنها تجربه طراحی کنند و من، تجربۀ طراحی کردنشان را دلچسبتر کنم. در این ارائه از روزها و چالشهایم میگویم. از اینکه چرا هر روز از تختم بیرون میآیم و پای کامپیوترم مینشینم. از این میگویم که بودن یا نبودن «مدیر طراحی» چه تأثیری روی طرح، طراح، کاربر و کسبوکار میگذارد و چرا تو میتوانی مدیر طراحی بعدی این اکوسیستم باشی.
همۀ ما کموبیش دربارۀ بعضی مفاهیم یا نظریههای روانشناسی چیزهایی شنیدهایم یا دربارهشان خواندههایی داریم. در دنیای علوم، همه نظریات و مفاهیم فرصت این عمومیشدن و رسیدن به سطح جامعه را پیدا نمیکنند و فقط تعداد محدودی بهعنوان علوم شاخص در ذهن ما میمانند. یکی از این نمونههای شاخص در روانشناسی، «هرم مازلو» است. توی این ارائه سعی میشه توضیح داده بشه که محدوده هرم مازلو چیه و به عنوان طراح یا توسعه دهنده محصولات دیجیتال با این پرسش مواجه بشیم که تا چه اندازه میتونیم تصمیماتمون رو به این هرم گره بزنیم؟ و در انتها یک ایده احتمالی در این باره با مخاطبان به اشتراک گذاشته خواهد شد.
با برخی از شرکتکنندگان یواکس شیراز که از سراسر ایران و جهان به شیراز میآیند آشنا شوید.